ALMAAR - Ondernemers op zoek naar een kwalitatieve website kunnen nu terecht bij webstart voor een alles-in- een website voor €1495. Dit product wordt gedragen door de professionals van Webvalue, een full- service internetbureau wat sinds 1999 gevestigd is in Alkmaar.

Geboren uit behoefte om ook ondernemers met een kleiner budget een écht kwaliteitsproduct aan te bieden is webstart ontwikkeld. Door vanuit een vooraf bepaald stramien te werken zijn ontwikkelingskosten te drukken wat resulteert in een A-kwaliteitsproduct voor een vriendelijke prijs.

Met de lancering van webstart spreekt het Alkmaarse bureau een nieuwe markt aan. “Nu kan ik ook kleine ondernemers een onderscheidende website aanbieden” legt oprichter Bart Kroone uit. “Zonder in te leveren op kwaliteit kunnen we nu een fantastische website aanbieden voor een scherpe prijs, daar ben ik trots op.”

De eerste tevreden klanten zijn er al. “Mijn webstart website heeft een frisse en persoonlijke uitstraling” zegt Pomme van Roo met trots over de nieuwe website van Pomme’s Lash Bar. Ook de Company Coach Bernard Bierhuizen is enthousiast over webstart “Tijdens het creatieve proces ontstaat er persoonlijke en unieke website. Dat voel je gewoon!”.

Ook een alles-in-een website voor €1495? Kijk voor voorbeelden en inspiratie op https://www.webstart.nl.