ALKMAAR – Op dinsdag 24 april organiseert #clubcaas voor de derde keer op rij de masterclass Store Innovation. Het belooft met keynote speakers zoals dr. Tibert Verhagen, doctor in de E-Business, en Ed Dorrestein, eigenaar van Cameraland in Alkmaar, een interessante en leerzame avond te worden. Hoe houden we de Alkmaarse winkelstraten levendig? En hoe kan de detailhandel in Alkmaar blijven groeien? Kom ook langs op dinsdagavond 24 april bij de Rabobank Alkmaar en ontdek het zelf.

In samenwerking met het onderzoekscentrum Centre for Market Insights (CMI) brengen wij je op de hoogte van de laatste onderzoeken en ontwikkelingen in de retail. De eerste spreker, Tibert Verhagen, neemt je mee in de wereld van store innovation. Daarna gaan we verder met Ed Dorrestein van Cameraland. Hij investeerde een half miljoen in een nieuwe website, maar kan een online retailer eigenlijk nog wel zonder een winkel? En kan een winkel eigenlijk nog wel zonder een webshop? Ed vertelt ons meer over zijn ervaringen en deelt een aantal belangrijke tips.

Programmering
De avond wordt om 19:00 uur geopend en om 21:15 uur sluiten we de avond af met een borrel. Er is dan nog voldoende gelegenheid voor alle aanwezigen om met elkaar van gedachten te wisselen.

Locatie is de Rabobank Alkmaar e.o., Robonsbosweg 5 in Alkmaar. Aanmelden kan via www.clubcaas.nl/futureshopping. Afgelopen jaar waren de beschikbare plekken snel uitverkocht. Voorkom teleurstelling en reserveer direct.