ALKMAAR - Bent u geïnteresseerd in kunst en cultuur? Vindt u het leuk om mensen te ontmoeten en lijkt het u leuk om samen een cultureel programma samen te stellen? Meld u dan aan als vrijwilliger voor het programmateam van Dag & Dauw De Hoef of De Mare. Dag & Dauw is een succesvol initiatief van Bibliotheek Kennemerwaard en Artiance Centrum voor de Kunsten dat in 2014 werd opgestart.

Programmateam
Het uitgangspunt is dat een groep 60-plussers een programmateam vormt, dat op regelmatige basis culturele activiteiten organiseert voor andere senioren. Hierbij krijgen zij de nodige ondersteuning vanuit Artiance en de bibliotheek. Inmiddels zijn de succesvolle series van Dag & Dauw op 4 locaties in Alkmaar te bezoeken: Alkmaar Centrum, Overdie, Oudorp en De Hoef. Wegens het succes breiden we dit vanaf maart uit naar De Mare. Voor zowel het nieuwe programmateam in De Mare als het bestaande programmateam van De Hoef zoeken wij versterking.

Wat wordt er van u verwacht?
Voor deze programmateams zoeken wij actieve 60-plussers die het team komen versterken. U denkt mee over de invulling van het komende seizoen. U bent sociaal en kunt goed samenwerken. U bent creatief of wilt graag creatiever worden. Verder wilt u andere mensen graag een mooie ervaring bieden. U bent bereid te leren over programmering, gastvrouw/heerschap en communicatie. U bent geïnteresseerd in kunst, cultuur en maatschappij. U wilt zich voor langere tijd (minimaal 1 jaar) verbinden aan dit bijzondere project.

Nieuwsgierig geworden?
Heeft u interesse in deelname aan het Dag & Dauw-programmateam De Hoef? Mail dan Ria de Ridder (Artiance) of Simone de Moel (Bibliotheek) via dehoef@dagendauwagenda.nl. Voor het team van De Mare mailt u Marlies Bootsma (Artiance) of Amanda Wolters (Bibliotheek) via demare@dagendauwagenda.nl.
Of meld u telefonisch via 072 540 4335 tussen 13.30 – 22.00 uur (niet tijdens schoolvakanties).

De activiteiten van Dag & Dauw De Hoef worden georganiseerd in samenwerking met De Zorgcirkel en vinden plaats op de maandagmiddag van 14.00-15.30 in De Vleugels.
De activiteiten van Dag & Dauw De Mare vinden plaats op de donderdagmiddag en worden in samenwerking met Alkcare, locatie ’t Rekerheem, georganiseerd.