ALKMAAR - Het is woensdag 29 november feest in het winkelcentrum aan de Alkmaarse Wendelaarstraat. Daar opent de vernieuwde Etos, ingericht volgens de allerlaatste formule. De winkel heeft een moderne uitstraling en beschikt over een fraaie beauty- en geurenafdeling. Etos gaat om 13:00 uur open, gelijktijdig met de eveneens vernieuwde Albert Heijn XL. De heropening wordt samen met klanten gevierd.

“Wij trakteren op gratis producten”, vertelt Anita de Wit, winkelmanager Etos. “Klanten krijgen bij besteding van vijf euro een product van het Etos eigen merk, bij 15 euro een handige big shopper.” Ook op zaterdag 2 december is het extra gezellig bij Etos. Dan is er een evenement dat geheel in het teken staat van make-up en verzorging. Klanten kunnen bij de visagist een persoonlijk advies en een makeover krijgen.

Decembersfeer

Anita de Wit: “De winkel is iets compacter dan voorheen maar door een slimme indeling zijn alle afdelingen gebleven. We bieden een groot assortiment. Bij ons gaat de klant het allernieuwste op het gebied van make-up, geuren en gezichtsverzorging ervaren.” In Etos is de decembersfeer al duidelijk merkbaar. Klanten vinden er bijzondere cadeausets en andere leuke cadeauartikelen. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging en babyverzorging. De winkel is in december extra open zodat klanten meer gelegenheid hebben om inkopen te doen. “Zo kunt u bij ons terecht op zaterdag 23 december tot 20:00 uur en op tweede kerstdag van 12:00 tot 18:00 uur. Uiteraard pakken we alle cadeaus meteen feestelijk in”, aldus de winkelmanager.