ALKMAAR - Ben jij ook zo dol op zingen? Doe dan mee met een korte cursus zang bij Artiance. Vanaf dinsdag 12 februari starten ‘ The Voices of Artiance’ o.l.v. Amanda Muller. Je zingt samen in een klein groepje met leeftijdgenoten. Aan het einde van de reeks lessen ben je er helemaal klaar voor om een spetterende presentatie te geven!

The Young Ones voor 9-12 jaar
Het junior songfestival, The Voice kids, Kinderen voor kinderen… Het zijn allemaal programma’s waar kinderen graag naar kijken. In deze cursus zingen we liedjes uit deze programma’s, maar ook nummers uit de huidige top 40. In de cursus maken kinderen kennis met zangtechniek, meerstemmig zingen en leren ze zich te presenteren voor publiek, want tot slot geven we een spetterende eind show.

The One we Love voor 12-17 jaar
Vind je het leuk om met andere leeftijdgenoten te zingen? Dan is dit de cursus voor jou! In deze cursus zingen we de nieuwste hits van bijvoorbeeld John Legend, Sam Smith, Rihanna en/of Clean Bandit. Je leert je stem technisch beter beheersen en werken we werken aan een performance. Jouw eigen inbreng en creativiteit kun je uiten in de eindshow die we na iedere periode neerzetten in de theaterzaal. Hou je van zingen? Geef je dan op voor deze inspirerende cursus.

Kijk op de website voor meer informatie en aanmelden www.artiance.nl/cursus/voices-artiance/