ALKMAAR - Tandarts in Alkmaar nodig? Bij Tandheelkundig Centrum Nederland (TCN) bent u aan het juiste adres voor al uw tandheelkundige behoeften. Met drie vestigingen in Alkmaar biedt TCN hoogwaardige zorg voor het hele gezin. Of u nu in Alkmaar Oudorp, Alkmaar Centrum of Alkmaar Daalmeer woont, er is altijd een TCN-praktijk in de buurt.

Breed scala aan behandelingen

TCN staat bekend om haar brede scala aan tandheelkundige behandelingen. Van reguliere controles en mondhygiëne tot geavanceerde orthodontie en implantologie, onze ervaren tandartsen zorgen ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt. Ook voor cosmetische tandheelkunde, zoals tanden bleken en facings, kunt u bij ons terecht.

Specialisatie in angstpatiënten

Veel mensen ervaren angst voor de tandarts, wat kan leiden tot het vermijden van tandartsbezoeken en daarmee tot ernstige gebitsproblemen. Bij TCN begrijpen we deze angst en hebben we uitgebreide ervaring in het behandelen van angstpatiënten. Ons team is getraind om een rustige en veilige omgeving te creëren, waarin u zich op uw gemak voelt. Indien nodig kunnen behandelingen onder narcose uitgevoerd worden op onze locatie aan de Einsteinstraat in Alkmaar Oudorp.

Kindvriendelijke tandheelkunde

Voor kinderen is een bezoek aan de tandarts vaak spannend. Daarom is TCN speciaal ingericht om tandartsbezoeken voor de jongste patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Onze tandartsen en mondhygiënisten zijn gespecialiseerd in het behandelen van kinderen en gebruiken technieken die ervoor zorgen dat kinderen zich op hun gemak voelen. Van het eerste tandartsbezoek tot orthodontie voor tieners, TCN begeleidt uw kind bij elke stap.

Narcose behandelingen: comfort en kwaliteit

Voor sommige patiënten kan een behandeling onder narcose de ideale oplossing zijn. Dit kan nodig zijn bij zeer angstige patiënten of bij ingrijpende behandelingen die langdurig en complex zijn. Bij onze praktijk aan de Einsteinstraat in Alkmaar Oudorp kunnen we deze behandelingen veilig en professioneel uitvoeren. Ons team werkt samen met ervaren anesthesiologen om ervoor te zorgen dat uw behandeling comfortabel en pijnloos verloopt.

Uw eerste bezoek bij TCN

Een eerste bezoek aan een nieuwe tandarts kan spannend zijn, maar bij TCN zorgen we ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Tijdens uw eerste afspraak maken we kennis met u en uw gebitssituatie. We bespreken uw wensen en eventuele zorgen en maken samen een behandelplan op maat. Of u nu komt voor een periodieke controle, een specifieke klacht of een cosmetische ingreep, ons team staat voor u klaar.

Gemakkelijk bereikbaar in Alkmaar

Met vestigingen aan de Emmastraat in Alkmaar Centrum, de Einsteinstraat in Alkmaar Oudorp en de Johanna Naberstraat in Alkmaar Daalmeer, is TCN altijd dichtbij. Onze locaties zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien zijn onze praktijken rolstoelvriendelijk en is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Maak vandaag nog een afspraak

Bij TCN bent u verzekerd van hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering. Maak vandaag nog een afspraak bij een van onze vestigingen in Alkmaar en ontdek waarom wij dé familietandarts van Noord-Holland zijn. U kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website of telefonisch contact opnemen met de praktijk van uw keuze.