DEN HELDER - Vanaf 27 oktober 2023 komt het Helder Licht-evenement naar Den Helder, waar 13 unieke locaties worden omgetoverd door spectaculaire lichtprojecties, gecreëerd door nationale en internationale lichtkunstenaars. Wil je tijdens dit betoverende evenement ook leren hoe je bij avondlicht de mooiste foto's maakt met je smartphone? In samenwerking met Citymarketing Den Helder zal smartphonefotograaf Fred van Eck meerdere keren een exclusieve workshop smartphonefotografie bij avond verzorgen tijdens het Helder Licht-evenement.


Betere smartphonefoto’s bij avondlicht

Er staan momenteel drie workshops gepland op verschillende dagen, maar wees er snel bij, want vol is vol! Niet in de laatste plaats omdat de workshops met een grote korting gegeven worden. De workshops beginnen om 19:00 uur en duren tot ongeveer 21:30 - 22:00 uur. Ze starten in de Experience Store in het centrum van Den Helder, waar je eerst wat theoretische kennis opdoet en Fred je helpt om jouw smartphone optimaal in te stellen voor avondfotografie, ongeacht het merk of type smartphone dat je gebruikt. Vervolgens gaan we met de groep naar buiten en lopen we de adembenemende Helder Licht-route, waarbij we onderweg de tijd nemen om prachtige foto's te maken. Je ontvangt voortdurend tips en trucs om de beste resultaten te behalen.

Cursusdata avondfotografie

De workshops worden gegeven op de volgende data. Bij voldoende belangstelling zullen er extra avonden volgen.

- Dinsdag 31 oktober van 19:00 - 22:00 uur

- Vrijdag 3 november van 19:00 - 22:00 uur

- Woensdag 8 november van 19:00 - 22:00 uur

Normaal kost deze workshop € 39,95, maar speciaal voor dit evenement kun je deelnemen voor slechts € 24,95 per persoon. Wacht dus niet te lang met aanmelden en meld je op tijd aan. Afgaande op eerdere edities weten we dat de interesse groot is en het aantal plaatsen beperkt is.

Info en aanmelden voor de workshop doe je via www.eckkies.nl