ALKMAAR - Nu het aantal bedrijven in Alkmaar en de rest van Nederland al een hele tijd in de lift zit, is er meer vraag naar professionals die ondernemers allround kunnen helpen met het verhogen van hun zichtbaarheid en vindbaarheid. De experts van Ranking Masters, jarenlang de nummer 1 op het gebied van SEO in Nederland, weten hier alles van. Daarom veranderen ze per januari 2024 hun werkgebied van SEO naar SEM.

Ranking Masters helpt ondernemers met groeien – ook in het nieuwe jaar

Ondernemers in Alkmaar en andere delen van het land hebben vandaag de dag meer nodig dan alleen hulp op het gebied van SEO; willen ze hun potentiële klanten bereiken. Daarom heeft Ranking Masters besloten om per 2024 verder te gaan als SEM Agency, een allround marketingbureau waar naast SEO ook andere SEA diensten worden aangeboden, evenals design en web development. Daarmee biedt het bedrijf een complete service aan, waardoor zakelijke klanten niet meer verder hoeven te zoeken wanneer ze op zoek zijn naar hulp bij hun bedrijfsontwikkeling.

Inmiddels heeft Ranking Masters meer dan 750 websites in de top 5 gekregen op relevante zoekwoorden. Dat blijft natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de nieuwe stap die het bedrijf maakt. Vanaf januari 2024 opereert Ranking Masters als SEM Agency. Ondernemers, bedrijven en organisaties in Alkmaar en omgeving (en natuurlijk in de rest van het land) kunnen er terecht voor het creëren van meer zichtbaarheid, het laten ontwerpen van een website, het inhuren van social media beheer en nog veel meer. De focus die hierbij belangrijk blijft is: je online zichtbaarheid vergroten én verbeteren – ook in het nieuwe jaar.