ALKMAAR - In december vorig jaar ging de eerste Artiance film in premiere bij Filmhuis Alkmaar. Wil jij ook schitteren op de rode loper en jezelf zien op het witte doek? Doe dan mee aan the Filmmaking Project, Summer Edition.

De workshops starten 7 juni, wij zoeken talenten tussen 12-18 jaar.

Dit voorjaar organiseert Artiance in samenwerking met Filmhuis Alkmaar een nieuwe editie van 'The Filmmaking Project'

  • Schitter jij straks op de rode loper?

  • Ben jij in september te zien op het grote witte doek?

  • Doe jij mee met deze superleuke cursus?

  • Leer de ins & outs van het film maken!

In deze workshopreeks leer je de basics van het film-maken, maar ga je ook dieper in op de verschillende disciplines, zoals schrijven, acteren, cameravoering en geluid. Uiteindelijk ga je je eigen korte film maken (met eigen genre) die in september in première gaat in het Filmhuis Alkmaar.

De lessen staan onder leiding van professionele filmmakers (o.a. de regisseur van Fashion Chicks, docent aan de Nederlandse Filmacademie en de spelcoach van de Club van Lelijke Kinderen.)

In september 2017, als kick off van het nieuwe seizoen, is het eindresultaat te zien op het grote witte doek! De première, inclusief rode loper, vindt plaats in het nieuwe Filmhuis Alkmaar. Dit is je kans om jezelf te zien schitteren in een echte bioscoop!

De lessen zijn op woensdagavond 7, 14, 21, 28 juni en 5 en 12 juli. Zondag 9 juli is een extra repetitie en zaterdag 15 en zondag 16 juli zijn de draaidagen.

Voor meer informatie en inschrijving, ga naar

www.artiance.nl