ALKMAAR - Bent u een vrouw? En ondernemer? Dan ligt op 13 april de rode loper voor u uit bij de nieuwste vestiging van Topshelf in Alkmaar. Topshelf eigenaar Inge van Kemenade en Wethouder Victor Kloos (OPA) organiseren, uitsluitend voor vrouwelijke ondernemers en managers, een netwerkbijeenkomst. De deelnemers krijgen de primeur om als eerste bezoekers de nieuwste vestiging van Topshelf te betreden, één dag voor de publieksopening.

Programma

De bijeenkomst duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur en vindt plaats in de nieuwe vestiging van Topshelf: het voormalig pand van V&D aan de Laat. Naast netwerkgelegenheid bestaat het programma uit een welkomstwoord door de wethouder, een kennismaking met de nieuwe topvrouw in Alkmaar, Inge van Kemenade. De deelnemers krijgen een rondleiding door het nieuwe warenhuis. Op deze middag zijn er drankjes en hapjes en de deelnemers gaan niet met lege handen naar huis.

Ondernemend Alkmaar

De gemeente Alkmaar organiseert voor haar ondernemers diverse bijeenkomsten en evenementen. Er is een ondernemersloket met avondspreekuren van de wethouder en een periodiek strategisch overleg met Alkmaarse bedrijven. Zo ontstaat een krachtige denktank en een ondernemersnetwerk. In dat netwerk mogen de vrouwelijke ondernemers uiteraard niet ontbreken. Met het uitleggen van de rode loper nodigen wij u nadrukkelijk uit om te participeren.

Aanmelden

Wij rollen de rode loper exclusief voor 50 vrouwelijke ondernemers uit. Aanmelden kan tot 31 maart aanstaande via ondernemersloket@alkmaar.nl o.v.v. Topshelf. Daarna volgt de bevestiging en het programma voor die middag. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.