Ben je op zoek naar dé oplossing voor een gezondere leefstijl of wil je een betere balans tussen lichaam en geest? Anoukcoacht is hierbij het antwoord!


Over ons
Wij zijn Anouk en Peter en wij zijn gecertificeerde voedingscoaches die jou begeleiden en ondersteunen tijdens jouw ontwikkeling in het PS food&lifestyle programma. Anouk is hormoonexpert, afvalcoach en orthomoleculair voedingsadviseur. Peter is PS.food & lifestylecoach en heeft al 40 jaar ervaring in voeding en weet als geen ander wat voeding kan doen voor uiterlijk en innerlijk. Wij helpen jou graag met de balans vinden zodat je weer lekker in je vel komt te zittenen je energiek zult voelen.

Het Reset je Hormonen programma
Dit doen wij via een programma van 10 weken met aandacht voor bewuste voeding en tips onder persoonlijke begeleiding.Hiernaast zijn er ook speciale hormoonprogramma's zoals het 'reset je hormonen'-programma en de 'hormoon boost'-wandeling om lichaam en geest dichter bij elkaar te brengen. Tot slot is er ook aandacht voor het voorkomen van ziektes en stoornissen doormiddel van een healthscan en vetzuren meting. Alles om je weer écht goed te gaan voelen. Want dat verdient iedereen.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Door de uitgebalanceerde producten waarbij de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten is gecreëerd, is dit echt mogelijk! Gebaseerd op jouw wensen zullen we samen kijken naar haalbare doelen en naar wat voor jou de volgende stap is naar verbetering. Resultaat op de lange termijn, dat is de focus van PS. Food & Lifestyle.

Nieuwsgierig geworden? Kom met ons in contact via de site www.anoukcoacht.nl