“Thuiswerken, dat is even wennen he? Plots thuis, met kids of je partner. Socialisatie is anders, van kantoor, sociale kringen en ook gezinnen.. Als spellenmaker dragen wij graag ons steentje bij zoals wij dat kunnen: met ontspanning en entertainment.


Uit onze recente enquête onderzoek (afgenomen bij spelers en spelende fans) bleek Woven voornamelijk geliefd bij ouders die samen met hun kinderen wilden gamen. Met het dichtgaan van de scholen, helpen we ouders graag een handje met de nieuw gevonden quality time die zij met hun kinderen doorbrengen.

Een ontspannen laagdrempelig puzzelspel in een kleurrijk wollen wereld. Even weg van overstimulering en het ouder-kind band versterken door in gesprek te gaan over oplossingen. We hebben er hard aan gewerkt om dit spel met zoveel mogelijk voordeel op alle beschikbare platforms aan te bieden.

Daarom bieden wij Woven nu aan met 50% korting op Steam. Voor alle ouders en kinderen die thuis zitten. Dit is onze manier om een beetje bij te dragen.

We adviseren ouders en kinderen niet meer dan twee uur onafgebroken te gamen. Na een dergelijke sessie is het raadzaam het spelletje op te laten slaan, even wat anders te gaan doen en dan het liefst een activiteit zonder scherm.”

Over ons:
Alterego Games B.V. studeerde af van de Dutch Game Garden incubator en produceert on- / offline games met publisher Stickylocks B.V. sinds 2019. Hun missie: het gaminglandschap voorzien van minder drukke, en meer verhaal geladen spellen.

Houd moed
Dit zijn hectische tijden. Maar we wensen iedereen een zo goed als mogelijke gang van zaken toe. Was je handen en houd elkaar in de gaten. Maar ook; geniet van de extra tijd die je met elkaar hebt! We hopen dat dit bericht daar aan bij kan dragen.

Met warme groet

Alterego Games