ALKMAAR - Jennifer Spencer is een 23-jarige studente van InHolland Alkmaar die het "Project Come Together" is gestart n.a.v. contacten vanuit school met de Brijder-stichting. Doel van het project is om mensen die in een sociaal isolement zijn geraakt weer een stapje verder te helpen door als een soort "buddy" te fungeren.

Koen (57) heeft Jennifer als maatje en vertelt zijn verhaal:

Ik ben Koen (57) tijdens een moeilijke periode ben ik in een sociaal isolement geraakt, waardoor ik al mijn vrienden en familie ben kwijtgeraakt. Nu dat het weer goed met mij gaat wil ik mij graag inzetten voor mijn lotgenoten. Hiermee bedoel ik al de andere mensen die in een sociaal isolement zijn geraakt en zich eenzaam voelen.

Door middel van donaties willen mijn maatje en ik verschillende leuke activiteiten voor deze mensen organiseren, zodat zij weer uit hun isolement kunnen komen. Om dit tot stand te kunnen brengen hebben wij een flyer gemaakt waarmee wij deze eenzame doelgroep gaan benaderen en hebben wij ook een Facebook pagina aangemaakt genaamd "Come Together" zodat mensen zich hier kunnen aanmelden.

Met het geld dat we verzamelen willen wij super leuke activiteiten gaan organiseren en willen wij dit in stand houden door andere inkomsten of sponsors. Wij zullen de activiteiten die we gaan organiseren op onze Facebook pagina posten om het resultaat te kunnen bewonderen.Help ons dit project tot stand te brengen en de mensen uit hun isolement te halen voor een verbeterde samenleving
.

Kijk hier voor meer info of op de speciale Facebookpagina.