ALKMAAR - IsolatieActie start begin 2023 een isolatiecollectief in de gemeente Alkmaar. Door deze unieke actie geven wij de inwoners van Alkmaar de kans om nog voor de winter hun woning te verduurzamen. Wij zoeken exact voor u uit van welke subsidies u gebruik kunt maken, aan de hand van uw wensen en woonsituatie. Onze adviseurs geven tijdens deze actie geheel kosteloos en vrijblijvend advies over de voordelen van spouwmuur-, vloer-, dak- en/of bodemisolatie voor uw woning! Diverse gemeenten gingen u reeds voor en we hebben heel veel mensen blij mogen maken met een perfecte en kostenbesparende isolatie van hun woning.

Onafhankelijk advies over isolatie
Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie dienen er twee (of meer) energiebesparende maatregelen genomen te worden. Naast dat u tot 30% per jaar kunt besparen op uw energierekening, geven wij ook nog eens minimaal tien jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Uw woning geïsoleerd in acht weken

Isoleren van een woning is een vak apart. Wij hebben nauw contact met de specialisten die zijn gekozen op basis van kennis, ervaring en garanties. Maakt u zich geen zorgen, wij nemen alle zorgen op ons. Het isoleren gebeurt stofvrij en werkzaamheden duren vaak maar één dag.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek
Schrijft u zich in op www.isolatieactie.nl/alkmaar, dan is uw woning nog voor de winter geïsoleerd. Vul het formulier in op de website en wordt binnen twee uur gebeld door ons team om uw gegevens te verzamelen voor onze adviseur. Nogmaals: geheel kosteloos en vrijblijvend!
Heeft u geen internet of heeft u eerst nog een vraag? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0598-702020.