ALKMAAR - Al ruim 55 jaar is Poelier Ackermann een vertrouwd adres voor wild en gevogelte. Voor door de weeks een lekkere roerbakschotel, een vlug klaar product of een gebraden kip/ bouten. Het is allemaal te vinden bij de Poelier.


Voor de wild liefhebbers is er ook voldoende keuze. Zo bestaat het aanbod uit een mooi stukje vers wild, een wilde eend, een fazant of een mooi mals hertenbiefstukje. De keuze is reuze.
Daarnaast maakt Poelier Ackermann zelf diverse kant en klare wild gerechten zoals hazenpeper, hertengoulash of wildhachee. En met het oog op de feestdagen, een (gevulde) kalkoen, parelhoen of eendenborst.

Webshop
Om de klanten ook in de decembermaand zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is er in deze maand een webshop geopend. Met de drukte van de feestdagen is het een genot te weten dat uw online bestelling voor u klaar staat. Vanaf 1 december kan men weer terecht bij de webshop.

Het is ook mogelijk om, bijvoorbeeld voor advies, binnen te lopen bij de Poelier, gevestigd aan de Mient 18 in Alkmaar. Poelier Ackermann is van maandag tot en met zaterdag geopend. Kijk voor meer informatie op www.poelierackermann.nl