ALKMAAR - Bij Kinesiologie wordt gewerkt aan een betere algehele gezondheid. Door middel van spiertesten en de Espavo methode wordt gezocht naar eventuele onbalans in het lichaam. Zit u niet lekker in uw vel, hebt u vragen of terugkerende klachten? Kom dan op donderdag 11 juli van 10.00 tot 11.00 uur naar deze presentatie van Irma Nauts in de bibliotheek in Alkmaar centrum.

De toegang is gratis. Reserveren kan via de activiteitenagenda op www.bibliotheekkennmerwaard.nl of bij de klantenservice in één van onze vestigingen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.enjoyyourhealth.nl

Leven, zorg en afscheid
Elke tweede donderdag van de maand is er in de Bibliotheek in Alkmaar Centrum een presentatie over een thema dat te maken heeft met Leven, Zorg en Afscheid. Ondernemers uit verschillende disciplines geven door het jaar heen presentaties over bijvoorbeeld opruimen, levenstestament, kunst van het loslaten, verhuizen naar een passende woning, kinesiologie, afscheid nemen, Saar aan huis, levensafronding en ouderensupport. Deelname is gratis. Er kunnen steeds maximaal 30 personen deelnemen.