ALKMAAR - Zwemschool De Beeck Beeck start in januari met extra zwemlesgroepen. Er worden nieuwe groepen aangeboden op maandag, dinsdag en zaterdagmiddag. De lessen worden verzorgd in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Er kan vrijwel direct worden gestart.

Zwemschool De Beeck Bergen start met nieuwe zwemlesgroepen. Bert Vos, hoofd zwemzaken van de zwemschool vertelt: “We kunnen in het nieuwe jaar op meer uur water huren in zwembad Hoornse Vaart, vandaar dat het mogelijk is nieuwe groepen te starten. Er zijn nieuwe groepen op maandag om 15.30 uur, dinsdag om 16.45 en 17.45 uur en zaterdag om 16.45 uur. De lessen duren allemaal een uur.” In de nieuwe groepen kan na inschrijving vrijwel direct worden gestart.

Beproefde lesmethode
De zwemschool heeft een persoonlijk karakter en kent een unieke lesmethode. “Wij werken waar mogelijk met een vaste instructeur ín het water en maken geen gebruik van drijfmiddelen om te leren zwemmen. Tevens worden alle instructeurs getraind om kinderen op een persoonlijke en positieve manier aan te moedigen,” vertelt Bert Vos hier meer over. “Keer op keer blijkt dat wij uitstekend scoren op onder andere zwemveiligheid en zwemtechniek. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.”

Meer informatie
Naast de ABC-lessen in groepsvorm biedt zwemschool De Beeck Bergen privé zwemles voor het A-, B- en C-diploma en Easyswim lessen waarbij kinderen met behulp van een floatsuit direct starten in het diepe water. Er wordt gezwommen in de Alkmaarse zwembaden Hoornse Vaart en De Hout. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl. Ook aanmelden voor de lessen kan via de website.