ALKMAAR - Sportcomplex Hoornse Vaart heeft het afgelopen anderhalf jaar continue gewerkt aan innovatie en verbetering van de gehele accommodatie. In het kader van deze vernieuwingsslag is onlangs een compleet nieuwe kledinglijn voor de medewerkers van het sportcomplex gelanceerd. Zij zijn sinds kort te herkennen aan een outfit in een frisse, blauwe kleur.

Locatiehoofd Marcel Ruitenberg vertelt: “Onze vorige werkkleding beviel uiteindelijk niet en daarom zijn we op zoek gegaan naar professionele kleding van hoogwaardig materiaal. De nieuwe shirts ademen goed en dat is erg belangrijk in een zwembad. Het personeel heeft positief gereageerd op de nieuwe kleding en ook van onze bezoekers ontvangen we leuke complimenten. Het draagcomfort is optimaal. Dat heeft uiteraard weer invloed op de prestaties van onze zweminstructeurs!”

De kleur van de nieuwe kledinglijn is kobaltblauw. Deze nieuwe, frisse look past geheel bij de huisstijl van de Hoornse Vaart. Op de kleding is het logo van Alkmaar Sport te vinden. Ruitenberg: “Zwembad Hoornse Vaart wordt geëxploiteerd door het jonge en innovatieve Alkmaarse sportbedrijf. Door middel van onze kleding willen wij graag deze eenheid benadrukken.”

Meer informatie

Voor meer informatie over sportcomplex Hoornse Vaart kunt u terecht op www.hoornsevaart.nl.