ALKMAAR - Momenteel is het een trend om steeds meer tijd buiten door te brengen. Heel dichtbij, in je eigen achtertuin. Zeker in de zomer is dit heerlijk. Langer genieten van het lekker weer en het buitenleven. Weet je welk meubelstuk maakt dat de tuin nog aantrekkelijker is? Een heerlijke loungebank! Zo’n eentje waar je met meerdere vrienden lekker kunt bijkletsen. Of waar je met het hele gezin op kunt zitten. Je zult merken dat er altijd liefhebbers voor je loungebed zijn.

Een loungebed biedt veel zitruimte
Er zijn verschillende loungesets. Een loungebed tuin kopen? Het is dan goed te weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo heb je loungebedden in eilandvorm. Denk aan een zitbank met zachte kussens. Met een goede ondersteuning voor je rug zit je hier heerlijk op. Als extra kun je kiezen voor het eiland. Dit zijn twee bijzettafels in de vorm van een eiland. Ze bieden ook nog eens twee zitplaatsen extra.

Een loungebed in de tuin kun je ook in liggende vorm kopen. Ideaal als je een boekje wilt lezen of ervoor kiest om te zonnen. Door een loungebed in de tuin heb je op eenvoudige wijze extra zit mogelijkheden. Heb je in de zomer ook meer feestjes te vieren? De loungebedden hebben kussens die eenvoudig te reinigen zijn. Mocht er een glas fris op vallen, dan is dit gelukkig weer schoon te krijgen met een vochtige doek.

Kies voor meer luxe en comfort, ook in de tuin

We werken hard en zijn door social media zelden in de ruststand. Altijd is er wel een berichtje om op te antwoorden of een nieuwsbericht wat om aandacht vraagt. Extra belangrijk om dan ook wel eens even ‘uit’ te staan. Steeds meer mensen investeren in een stukje comfort en luxe, ook voor in de tuin. Zodat je thuis echt toe komt aan ontspanning.

Naast een loungebed kun je denken aan een jacuzzi of zwembad om te ontspannen in eigen tuin. Bij Heuts is een groot assortiment te vinden voor meer luxe en comfort in en om het huis. Behalve prachtige loungebedden zijn de opzetbare zwembaden ook een zeer populair product. Het prettige is dat ze ook accessoires bieden voor het product. Zo weet je zeker dat je een goed werkend product hebt en niets vergeet aan te schaffen.

Van een loungebed heb je jaren plezier.