Heerhugowaard – Circus Sijm stond 15 jaar lang met hun wintercircus in Heiloo, maar nu staan zij voor het eerst in het Park van Luna te Heerhugowaard. De vestigingsdirecteur van Media Markt Heerhugowaard, Ton van Vianen, werd gelijk enthousiast toen hij te horen kreeg dat Circus Sijm naar Heerhugowaard komt. Ton van Vianen geeft aan dat hij grote bewondering heeft voor Circus Sijm, omdat zij niet alleen voorstellingen van vakmanschap leveren, maar ook een grote maatschappelijke betrokkenheid hebben. Om deze reden wil Media Markt Heerhugowaard Circus Sijm graag een handje helpen.

Media Markt & Circus Sijm
Circus Sijm heeft grote maatschappelijke betekenis doordat zij jaarlijks rond de 40 zorginstellingen bezoeken met op maat gemaakte voorstellingen voor gehandicapten en senioren. De circustent wordt dan direct naast de zorginstelling opgezet en de bewoners kunnen zelf met bedden en rolstoelen de tent in. Media Markt Heerhugowaard wil dit graag stimuleren, omdat mensen op leeftijd of gehandicapten natuurlijk ook horen te genieten. En wat is nou leuker dan een feestelijke circusvoorstelling? Zodoende dat Media Markt Heerhugowaard met Circus Sijm een samenwerking is gestart, zodat zij in de toekomst nog vele mooie voorstellingen kunnen geven aan gehandicapten en senioren.

Deze samenwerking tussen Media Markt Heerhugowaard en Circus Sijm bestaat uit het uitdelen van kortingsvouchers voor de wintervoorstelling van Circus Sijm. U kunt bij Media Markt Heerhugowaard de kortingsvoucher ophalen, maar er zijn maar een beperkte hoeveelheid kortingsvouchers beschikbaar. Op=Op!

Daarnaast geeft Media Markt Heerhugowaard 5x 2 vrijkaarten weg voor het Circus Sijm. U kunt meedoen met de winactie op de Twitterpagina van Media Markt Heerhugowaard: Twitter.com/MediaMarktHHW.  

Over Circus Sijm
Circus Sijm is het populairste familiecircus van Noord-Holland. Het is nog maar een van de drie overgebleven reizende circussen in ons land. Wie het tentencomplex betreedt waant zich direct in de wondere wereld van “Het Circus”. De geur van popcorn en zaagsel prikkelt de zintuigen. Gespierde acrobaten zweven door de lucht, ballerina’s dansen in schitterende kostuums en muzikale clowns maken het sprookje compleet. Circus Sijm is: “Circus“ in optima forma, alles verzorgt tot in de laatste details.

Over Media Markt
Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen 49 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Klanten kunnen ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop www.mediamarkt.nl. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten.