Alkmaar, 17 augustus 2016 – McDonald’s Alkmaar Oost is vernieuwd. De keuken en bestelcounter hebben een volledige metamorfose ondergaan. Tevens heeft het McDonald’s restaurant in Alkmaar twee bestelkiosken erbij gekregen. Het restaurant beschikt nu over vijf bestelkiosken met maar liefst tien opneempunten. Aan deze ‘Easy Order’ kiosken kunnen gasten met behulp van een touch screen hun bestelling zelf samenstellen en contactloos betalen.

De bestelcounter is zichtbaar aangepast in twee zone’s; ‘Bestellen’en ‘Afhalen’. Het grote verschil is dat de producten nu op bestelling worden gemaakt. Dus pas na het bestellen wordt het product bereid. De order wordt vervolgens verzameld en aan de gast meegegeven aan een apart deel van de counter. Op deze innovatieve wijze biedt McDonald’s Alkmaar Oost  hun gasten een snel en ‘easy’ bezoek aan het restaurant.

Glutenvrij

“We hebben nu een nieuw productiesysteem in de keuken. De gasten kunnen nu ook bij dit restaurants een Maestro Angus Burger met Old Amsterdam kaas en glutenvrij burgers bestellen.  Bij McDonald’s vinden we dat iedereen van onze producten moet kunnen genieten. Veel mensen met coeliakie eten nu niet buiten de deur. Dat maken wij met deze stap wel mogelijk voor hen. Ook zij kunnen nu genieten van een glutenvrije Hamburger, Cheeseburger en Quarter Pounder bij McDonald’s.”, aldus Richard Pach, Franchisenemer van zeven McDonald’s restaurants in Noord-Holland.

Nieuwe openingstijden

Naast alle vernieuwingen is het restaurant vanaf nu ook iedere dag eerder open voor een uitgebreid ontbijt. Gasten kunnen vanaf  07.00 uur ’s ochtends terecht bij McDonald’s om te genieten van het gevarieerde ontbijtassortiment, zoals de McMuffin, Scrambled Eggs, een Croissant of Yoghurt met Krokante Muesli. Met de nieuwe openingstijden speelt McDonald’s in op behoeften van gasten.

“We merken dat steeds meer mensen buiten de deur ontbijten. Dat willen zij doen op het moment dat het hen het beste uitkomt, bijvoorbeeld vóór kantoortijd. Door ontbijt te serveren vanaf 07.00 uur ‘s ochtends bieden onze McDonald’s restaurants extra flexibiliteit aan iedereen die lekker en gevarieerd wil ontbijten.”, zegt Richard Pach.