ALKMAAR - Op vrijdagochtend 14 april hebben directeur Jacques Loomans en secretaris Jos Teeuwisse een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het organiseren van het wandelevenement de Oer-IJ Expeditie. Een nieuw wandelevenement van Le Champion dat op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei wordt gelopen. De bijeenkomst vond plaats in het Huis van Hilde in aanwezigheid van wethouder Rood van de Gemeente Castricum.

De eerste editie van de Oer-IJ Expeditie wordt in samenwerking met Le Champion en Stichting Oer-IJ georganiseerd. Beide partijen gaan samen een meerjarige samenwerking met elkaar aan. De eerste editie van dit sportieve evenement is financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeenten Castricum en Uitgeest. PWN en Huis van Hilde zijn partners van dit evenement.

Jacques Loomans, directeur van Le Champion, zegt: ‘We hebben hoge verwachtingen, de invulling van het evenement belooft veel’. Jos Teeuwisse van Stichting Oer-IJ voegde daaraan toe: ‘Met deze professionele partners hebben we vertrouwen dat we samen iets moois gaan neerzetten. Het begin van een jaarlijks terugkerende traditie’.

Laatste kans 

De inschrijving is op dit moment nog steeds geopend. Maar er zijn slechts nog maar 100 startbewijzen. Wil jij nog meedoen aan dit nieuwe evenement, zorg dat je je dan snel inschrijft via oerijexpeditie.nl. We zien je graag op Hemelvaartsdag 25 mei!