Landgoed ‘t Hart is een kleinschalig wonen voor (kwetsbare) ouderen met een vorm van dementie. Gevestigd in Winkel, Noord-Holland. Ons huis is een oude stolp boerderij welke wij helemaal verbouwd hebben om voldoende ruimte te creëren voor onze bewoners. Sinds 1 november 2021 hebben wij officieel onze deuren geopend en hebben wij plaats voor 15 bewoners.


Ons huis is speciaal voor ouderen met geheugenproblemen die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben. Wij bieden 24-uurs zorg aan mensen met o.a. de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body dementie, Parkinson dementie of een van de andere vormen van dementie.

Er wordt een herkenbare omgeving gecreëerd, zodat de bewoners zich snel thuis voelen. Iedere bewoner of echtpaar heeft een eigen kamer om zich rustig terug te kunnen trekken. Het creëren van een ‘thuis’ staat voorop.

Tevens beschikt ons landgoed over ruim 2 hectare, parkachtige tuin met volop ruimte voor activiteiten of wanneer nodig de mogelijke rust op één van onze terrasjes.