AMSTERDAM - Op zaterdag 16 maart organiseert zwembad Hoornse Vaart van 18.30 tot 22.30 uur een Ladies Night boordevol activiteiten. Deze sportieve en gezellige avond is voor ladies only. Naast relaxen met een hapje van een drankje of genieten van de muziek van de live DJ, kunnen bezoekers deelnemen aan 5 aquafitness lessen. Daarnaast organiseert het bad voor het eerst in haar geschiedenis Zeemeerminzwemmen voor volwassenen. Tickets zijn voor €9,95,- verkrijgbaar via de website of de receptie van de Hoornse Vaart.

Dames worden tijdens de ladies night ontvangen met een welkomstdrankje terwijl een live DJ zorgt voor de muziek. “Lekker kletsen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje of samen losgaan op de beats van onze live DJ, alles kan tijdens deze ladies night,” aldus Daphne Kieft, instructeur bij de Hoornse Vaart en een van de organisatoren van deze avond. “Heb je zin in een lekkere workout, dan kan je meedoen aan een van de vijf aquafitnesslessen, Aquajoggen, Floatfit, Aquafit, Aquarobics en Tabaqua. En als je wilt, doe je ze natuurlijk gewoon allemaal!” vertelt Daphne enthousiast. Zowel in het golfslagbad als het 25-meterbad is geopend. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te relaxen in de whirlpools, stoomcabines, zonnebanken of de onlangs bij het bad geopende Body Mind & Breath area.

Zeemeermin clinic voor volwassenen
Deze avond organiseert de Hoornse Vaart een Zeemeermin clinic voor volwassenen. Daphne: “Op onze social media werden wij regelmatig gevraagd om zeemeerminlessen voor volwassenen. De dames van de ladies night krijgen de primeur. We gaan het doen!”. Het bad heeft zeemeerminstaarten in diverse maten beschikbaar voor dames die deel willen nemen aan een van de zeemeermin clinics en willen ervaren hoe het is om als meermin door het water te bewegen.

Meer informatie
De ladies night vindt plaats op zaterdag 16 maart van 18.30 tot 22.30 uur in zwembad Hoornse Vaart. Tickets zijn voor €9,95,- verkrijgbaar via de kassa of via de website van het zwembad, www.hoornsevaart.nl/ladiesnight. Bij de eerste 50 online verkochte tickets is een goodybag inbegrepen.