ALKMAAR - Met haar deelname aan de Huishoudbeurs win-actie van SCOUPY won Inge 1 minuut gratis winkelen! Gisteravond rende zij 1 minuut lang de benen onder haar lijf vandaan bij Jumbo Winkelwaard. 

 “Ik ben deze week al twee keer naar de Jumbo gegaan, ik weet nu precies hoe ik zo snel mogelijk bij de tandpasta en wasmiddelen kom!”

Inge bezocht eind februari de Huishoudbeurs-shopper stand, waar ze de beurstas met 10 A-merkproducten voor slechts €5 kocht. Met de gratis Scoupy-app kreeg ze €2 van het aankoopbedrag terug en maakte ze kans op 1 minuut gratis winkelen!

 “Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen! Toen ik een e-mail van SCOUPY ontving dacht ik eerst dat het een grap was. Ik ben blij dat ik tóch contact heb opgenomen!”

Wil jij, net als Inge, goedkoop of zelfs helemaal gratis producten proberen? Ga dan naar www.scoupy.com of download de gratis Scoupy-app. In slechts 3 eenvoudige stappen kun je (een deel van) het aankoopbedrag terugvragen en binnen 48 uur staat het bedrag weer op je rekening!