ALKMAAR - Eigenlijk heb ik naast mijn grote missie (zoveel mogelijk mensen helpen om de regie over hun eigen leven weer te pakken en weer gelukkig te zijn) nóg een missie: mensen laten weten dat het NO BIG DEAL is om te bereiken wat je wilt bereiken in je leven.

No big deal?
Inderdaad! Ik wil mensen laten inzien dat er echt helemaal niet veel voor nodig is om je anders te gaan voelen. Dat je eindelijk eens zonder knoop in je buik naar je werk kunt gaan, of naar je familie of naar een plek waar je nooit eerder geweest bent. Dat je eindelijk jezelf uit de financiële shit kunt halen of eindelijk die geweldige liefdespartner treft.

Geloof me, daar is echt niet heel veel voor nodig.
Als het namelijk heel erg moeilijk was, dan hadden zoveel mensen jou niet voor gegaan. Als het echt zo moeilijk was dan had ik ook niet, ondanks alles wat ik meemaakte, het leven geleefd dat ik nu leef en waar ik zo ontzettend blij mee ben.

Hoe werkt het dan?
Het belangrijkste dat ik aan mensen leer als ik ze begeleid, is ANDERS DENKEN. Je denkt jezelf namelijk met het grootste gemak de problemen in, of nog erger: de afgrond in.
En ja, anders leren denken kost TIJD. Dus anders leren denken kan even duren, maar daarmee is niet gezegd dat het dus ook moeilijk is! Met de juiste tools en de juiste aanwijzingen creëer je zelf een leven dat WEL bij jouw past.

Jouw inzet en motivatie bepaalt alles
Als je de knop om wil, dan vraagt dat inzet van jou. Én de motivatie om door te zetten, zeker als het even moeilijker wordt. En nee, tijdens de coaching is er nog nooit iemand emotioneel compleet in de puinpoeier geraakt. Daar zorg ik altijd voor, want dat is namelijk helemaal niet nodig! Je wilt immers niet achteruit denken en allerlei ellende oprakelen en daar je gevoel aan koppelen. Je staat NU op een plek (waarvan ik wil dat je onthoud dat je dáár ook dankbaar voor mag zijn) en je wilt ergens naartoe. Vóóruit dus. Je kunt alleen maar vóóruit als je je goed voelt, dus dat is bij mij altijd de inzet!

Meer weten of een oriënterend gesprek afspreken? Mail me gerust. jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl

Liefs, Jeannette

www.coachingspraktijkalkmaar.nl