ALKMAAR - Pearl Beauty 4 You is gevestigd tegenover het station Alkmaar. In het pand van ‘kapsalon Francois’ kunt u uiteraard terecht voor schoonheidsbehandelingen en haarstyling.

Maar Pearl Beauty 4 You gaat verder waar andere stoppen. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht, ontspanning en een gedreven schoonheidsspecialiste.

Kom langs of bel voor een vrijblijvende kennismaking en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden om te genieten van een ontspannende lichaamsbehandeling, gezichtsbehandeling of een huidadvies. Want uw huid is een kostbaar bezit.

Van wimpers verven, massage tot harsen het is allemaal mogelijk bij Pearl Beauty 4 You!

Marit Tromp

Als klein meisje wist ik al dat ik graag eigen baas wilde zijn. In mijn hoofd wist ik al hoe dit eruit moest komen te zien. Een plek waar mensen naar binnen lopen voor een mooi cadeau, goed advies en net even meer persoonlijke aandacht.

Dit heeft erin geresulteerd dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ben gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma kwam ik erachter dat ik de ideeën in mijn hoofd werkelijkheid wilde laten worden. In de salon komen mensen voor ontspanning, rust en de verzorging van de huid. Wat is er nu mooier dan ontspanning te kunnen bieden, of om er samen achter te komen hoe de conditie van de huid verbeterd kan worden. Op deze manier blijft er uitdaging liggen en dat maakt mijn vak zo interessant en mooi.

Extenso Producten

Bij Pearl Beauty 4 You worden alle gezichtsbehandelingen uitgevoerd met de Extenso Producten.

Puur, effectief en overzichtelijk, dat is Extenso ten voeten uit.

Deze complete verzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige programma’s hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan.

Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso Skincare:

• Kwalitatief hoogwaardig
• Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
• Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
• Geen overbodige geur- en kleurstoffen
• Dierproefvrij
• Milieuvriendelijke verpakkingen

Natuurlijke ingrediënten & vitamines.

Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Extenso kiest bewust voor milde, en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren we veilige en betrouwbare producten en minimaliseren we de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.

Bekijk ons Extenso assortiment

Kijk voor meer informatie op: