ALKMAAR - Haker Natuursteen B.V. is een natuursteen bewerkingsbedrijf. Haker Natuursteen is opgestart in 1913 te Alkmaar, aan de Kennemersingel, tegenover de Molen van Piet. In de loop der tijd heeft men veel ervaring opgedaan betreffende het leveren van natuursteen producten op maat.
Men voorzien de klanten van een hoogwaardig afgewerkt, kwalitatief natuursteen product. Deze hoogwaardige afwerking wordt gegarandeerd door 100 jaar vakmanschap, de tijd, zorg en aandacht die aan ieder natuursteen product besteden wordt.

Bouwtoepassingen
Natuursteen kan een woning of bedrijfspand een tijdloze en stijlvolle uitstraling geven. De meeste natuursteensoorten zijn nagenoeg slijtvast en gaan dus vele jaren mee. Elke toepassing stelt zo zijn eisen aan het natuursteen. Het is dus erg belangrijk om te weten welke soorten aan die specifieke eisen kunnen voldoen. Graag adviseert men u hierin en zullen ervoor zorgen dat u vele jaren plezier heeft van bijvoorbeeld uw vloer, aanrechtblad, tafel of vensterbank.

Haker Natuursteen levert niet alleen natuursteen producten aan particulieren, maar kan ook benaderd worden door aannemers.

Voor kleine bouwwerken zoals dorpels kunt u terecht, maar ook voor grotere projecten zoals gevelbekleding, trappen en bordessen.

Gedenkstenen
Haker Natuursteen is al sinds 1913 gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van monumenten en het restaureren en aanbrengen van inscripties op bestaande monumenten.

Een monument is een stille, maar blijvend waardevolle herinnering. Daarom is het belangrijk dat een monument gemaakt wordt van kwalitatief zeer goed en duurzaam materiaal. Om dit te kunnen garanderen, vervaardigen Haker Natuursteen monumenten voornamelijk uit natuursteen, maar ook van of in combinatie met andere duurzame materialen, zoals aluminium, transparant en gekleurd glas.

Natuurlijk kunt u voor vragen en offertes altijd contact opnemen of langskomen bij de showroom aan de Herculesstraat 28 in Alkmaar.