HEERHUGOWAARD - Van 7 tot en met 27 maart 2017 vinden asfalteringswerkzaamheden plaats aan het fietspad langs de Westerweg (N242). Het fietsverkeer wordt in deze periode omgeleid. De werkzaamheden aan het fietspad veroorzaken geen hinder voor weggebruikers op de Ring Alkmaar (N242).

Omleidingsroute voor fietsveiligheid

Van dinsdag 7 maart tot en met maandag 27 maart 2017 is het fietspad langs de Westerweg overdag en ’s nachts afgesloten. Om de veiligheid van het fietsverkeer zo goed mogelijk te borgen, geldt een omleidingsroute. Fietsers worden omgeleid via de fietstunnel onder de N242 naar het Strand van Luna. Het fietsverkeer wordt via het Strand van Luna, het Ashok Bhalotrapad over de N242 en Achtergeest terug geleid naar het fietspad langs de N242. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Alle werkzaamheden tot en met juli

De provincie voert tot en met juli 2017 werkzaamheden uit op diverse locaties aan de Ring Alkmaar Noord-Oost. In deze periode vinden diverse afsluitingen op de Ring Alkmaar plaats, die mogelijk ernstige hinder kunnen veroorzaken in avonden, nachten en weekenden. Alle geplande werkzaamheden zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Vanzelfsprekend worden omgeving en weggebruikers voor aanvang van alle afsluitingen geïnformeerd. Kijk voor een actueel overzicht op www.noord-holland.nl/RingAlkmaar.

Meer informatie

Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn te volgen via www.noord-holland.nl/RingAlkmaar of Twitter (@ProvincieNH).