ALKMAAR- Vanaf 12 januari start in de Ateliers van Artiance een nieuwe groep voor jongeren waarin jouw persoonlijke creatieve ontwikkeling centraal staat. Om te ontdekken of dit iets voor jou is, organiseren we op zaterdag 12 januari een gratis workshop.

S/TUFF = SLASH/ The United Future Frunnikers!
Doe mee aan deze workshop waarbij het experiment tussen tekenen & ruimtelijk werken centraal staat. Aanmelden voor deze workshop via info@ivonspee.nl (wees er snel bij: maximaal aantal deelnemers= 15)

SLASH/kunstwerkplaats is speciaal voor creatieve jongeren. Je werkt iedere zaterdag o.l.v. één of meerdere beeldend kunstenaars. Daarnaast zijn er vrije doorwerkmogelijkheden tijdens jongerengroep op ma/di van 16:30 tot 18.00 uur.

Wil je tijd en ruimte om jouw creativiteit te onderzoeken en op expeditie te gaan in de wereld van kunst? Of wil je in de toekomst naar een kunstacademie/design of grafische opleiding en je kans op toelating vergroten?

Dan is deze kunstwerkplaats echt iets voor jou! Centraal staat jouw persoonlijke visie en ontwikkeling, zodat je een eigen en opvallende portfolio kan samenstellen waar je trots op mag zijn.

Kunstenaar Ivon Spee en gastdocenten zullen je coachen en begeleiden bij je artistieke zoektocht. De 14 middagen zijn inclusief gebruik van materiaal, papier en gereedschappen.

Locatie: Ateliers van Artiance.
Dag & Tijd: Zaterdag 12:00 tot 15:00 uur

Informatie: www.artiance.nl
072-5404335
Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3 1811 KE Alkmaar