ALKMAAR - Fermento heeft er een nieuwe bakkerij / winkel in Alkmaar bij, op de Kennemerstraatweg 6, naast restaurant Koekenbier.

Op 20 juni zal burgemeester P.M. Bruinooge de nieuwe bakkerij/winkel van Fermento officieel openen.

De nieuwe bakkerij / winkel maakt sociaal ondernemen echt mogelijk. Het is een vernieuwende manier van ondernemen met een sociaal karakter. Meer mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt wordt een kans geboden. Een kans om zich te ontwikkelen, onderdeel te zijn van een werkende maatschappij en om zichzelf te zijn. En ook om plezier te hebben!

Tegelijkertijd kan er door de uitbreiding van de capaciteit ook aan de vraag uit de markt voldaan worden. Steeds meer mensen en bedrijven weten Fermento te vinden voor brood en gebak.

In Alkmaar en omgeving staat Fermento bekend om kwaliteitsproducten die op een ambachtelijke manier gemaakt zijn. 'Smaakvolle producten gemaakt met respect voor mens en natuur'. Dit is de signatuur van Fermento.

De bakkerij / winkel heeft een uitgebreid assortiment aan brood en gebak.

In het winkelgedeelte staan duurzaamheid, zichtbaarheid en contact tussen klanten en bakkers voorop. Als de klant naar binnenloopt, komt de geur van versgebakken biologisch brood je tegemoet. Men kan ook zien hoe de producten op ambachtelijke wijze worden gemaakt. En de bakkers vertellen er graag over. Klanten kunnen er onder andere terecht voor een groot assortiment aan brood, een lekker broodje voor de lunch of een coffee-to-go.

Nu de bakkerij / winkel open is, wordt er ook hard nagedacht over nieuwe diensten die aangeboden kunnen worden. Bijvoorbeeld een broodabonnement voor bewoners in de directe omgeving, met thuisbezorging.
Voor bedrijven zijn er ook tal van mogelijkheden; het bezorgen van broodjes voor lunch of vergadering, feestelijke taarten, of een koektrommelabonnement.

Met de bakkerij / winkel hebben inwoners en bedrijven in Alkmaar en regio er een aanwinst bij!

Opening van de bakkerij / winkel:

Datum: 20 juni
Tijd: 14.00 – 17.00 (de openingshandeling door burgemeester P.M.Bruinooge zal rond 14.30 plaatsvinden)
Adres: Kennemerstraatweg 6, 1815 LA Alkmaar.


www.fermento.nl

www.facebook.com/fermento.bakkerij/