"Genoeg is genoeg", aldus Michiel Bunt, Founder van EQ Clothing. "Voor een ieder die de avondklok niet kan accepteren is onze showroom - in ieder geval - tot en met 28 april vanaf 22:00 uur open. We zorgen dat de koffie en thee klaar staan en voor de liefhebbers hebben we ook een heerlijk bubbeltje. Mocht je liever overdag komen maak dan ook eventjes telefonisch een afspraak (035-773 9956),we verwelkomen je namelijk graag met alle aandacht en met open armen. Mochten daar sancties vanuit de overheid tegenover staan dan neem ik die verantwoording met liefde", zo laat Bunt weten.

"Als klap op de vuurpijl geven we daarbij aan alle vrijheidsstrijders op al onze items 50% korting! We hebben nog circa 2000 limited editions voor man -en vrouw op voorraad dus kom vooral eventjes wat bij ons passen. Er zit ongetwijfeld iets leuks voor je bij."

Gezondheid
Bunt voegt toe: "Mondkapjes zijn bij EQ optioneel en zeker niet verplicht. Let wel goed op de signalen die jouw lichaam geeft, voel je je een beetje ziekjes blijf dan thuis. In alle andere gevallen zien we je natuurlijk graag in Hilversum. Rij wel voorzichtig, de kans dat je onderweg een ongeluk krijgt is namelijk vele malen groter dan dat je bij ons besmet raakt met corona."

Liever online bestellen?
Bezoek dan www.eq-clothing.com," Alles tegen dezelfde lage prijzen natuurlijk. Gelijkwaardigheid is namelijk ook kiezen wat voor jou het beste voelt, niet gedwongen worden tot een keuze omdat dat meer voordelen biedt."