Door de jaren heen heeft Apple heel wat verschillende generaties iPhones ontwikkeld. Misschien wel de belangrijkste ontwikkeling was de komst van de iPhone SE. De SE werd in eerste instantie geïntroduceerd om de iPhone voor een grotere doelgroep beschikbaar te stellen. Dit moest het model worden dat niet alleen over alle voordelen van een iPhone beschikt, maar ook nog eens heel betaalbaar zal zijn. Met succes!


De iphone SE werd binnen korte tijd razend populair en inmiddels zijn er al verschillende nieuwe versies uitgekomen. Het nieuwste model kwam in 2022 uit en het verbaast ons niets dat ook deze heel enthousiast werd ontvangen. In dit artikel nemen we je mee in de talloze voordelen van dit indrukwekkende toestel.

Betaalbaar

Een van de grootste voordelen van de SE-modellen is dat ze zeer betaalbaar zijn. Zeker in vergelijking met andere nieuwe iPhones. Voor de nieuwste iPhone 15 betaal je momenteel al snel duizend euro als je deze nieuw koopt. Soms zelfs nog meer als je voor andere extra’s kiest. Een bedrag dat fans misschien graag neertellen, maar wat voor de meeste Nederlanders toch een te grote uitgave is. Of simpelweg geen bedrag wat ze aan een telefoon willen uitgeven.

Juist voor die mensen is de SE-collectie ontwikkeld. Deze toestellen doen echt niet onder voor de nieuwere iPhones, maar ze zijn wel erg betaalbaar gebleven. Of je nu meer of minder te besteden hebt, Apple heeft voor iedereen een geschikt toestel gecreëerd. Een iphone SE kopen is voor iedereen mogelijk.

Compact formaat

Mobiele telefoons lijken steeds groter te worden. De meeste smartphones beschikken tegenwoordig over een flink formaat. Zo groot zelfs dat deze niet in de broekzak gedragen kunnen worden. Natuurlijk biedt een groter formaat ook voordelen. Hierdoor is het kijken van filmpjes bijvoorbeeld een stuk prettiger. Daarnaast is het eenvoudiger om hier een betere accu in kwijt te kunnen. Maar praktisch is het niet altijd.

Wie niets heeft met de grote toestellen van nu, kan opgelucht ademhalen bij het zien van het compacte formaat van de SE-collectie. Deze toestellen worden namelijk nog altijd gekenmerkt door een strak design en een klein formaat. Hierdoor past de telefoon altijd in je broekzak en is hij gemakkelijk te vervoeren. Ook handig voor mensen die wat kleinere handen hebben. De telefoon ligt dan veel makkelijker in de hand dan bij de grotere modellen.

Goede batterijduur

Een groter formaat betekent meestal dat er ook een betere accu kan worden gebruikt. Maar wat betekent dit dan voor de iPhone SE? Heeft deze dankzij het kleinere formaat dan ook een slechte accu? Gelukkig niet. Apple heeft niet stilgezeten. Het heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van de accu’s van hun telefoons. Ook de nieuwste SE collectie is dus uitgerust met een kwalitatieve accu en een goede batterijduur. Het verschil is duidelijk te merken in vergelijking met eerdere modellen.