ALKMAAR - In de wintermaanden zul je je waarschijnlijk niet zo bezig houden met fietsen. Dat is heel begrijpelijk aangezien de koude temperaturen het fietsen wat minder aangenaam maken. Juist omdat je in deze periode minder op de fiets zit, is dit misschien wel dé periode om je bezig te houden met alles wat fietsen te maken heeft, behalve het fietsen zelf. Kijk bijvoorbeeld eens naar de kwaliteit van je fiets of naar de kleding die je tijdens het fietsen draagt. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe fietskleding, dan is dit het uitgelezen moment om de juiste kleding in huis te halen. Benieuwd hoe jij in Alkmaar aan de beste wielerkleding komt? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over!

Winkels in de buurt
In Alkmaar zijn gelukkig voldoende winkels te vinden waar je mooie en goede fietskleding kunt kopen. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij Theo Schilder Tweewielers Alkmaar. Dit is een wielerspeciaalzaak waar je alle denkbare spullen voor het fietsen kunt kopen. Het voordeel van het shoppen in de buurt is dat je een persoonlijke connectie met de winkel zult hebben. Mocht je nu een keer ergens tegenaan lopen, dan kun je altijd even binnenstappen en in gesprek met een medewerker over het probleem. Daarnaast zul je in een fysieke winkel ook vaak tegen dingen aanlopen die je ook nodig hebt. Zo zul je misschien altijd vergeten dat je nog regenkleding moet kopen. Als je dit in je achterhoofd hebt en in een fysieke winkel tegen regenkleding aanloopt, dan is de kans groot dat je het nu niet zal vergeten!

Online winkelen
Anno 2022 is zo goed als alles online te kopen. Dit geldt dan ook voor fietskleding. Met een aantal muisklikken plaats jij de fietskleding in je virtuele winkelmand. Na betaling zal binnen een aantal dagen zal de fietskleding bij jou geleverd worden en kun je het gelijk passen. Het grootste voordeel van het online shoppen is dat je over het algemeen iets minder geld betaald dan dat je in een fysieke winkel betaald. Er hoeft immers minder personeel aanwezig te zijn om de producten te verkopen. Een nadeel zit hem vooral in het feit dat je de kleding niet kunt passen voordat je het aanschaft. Het kan dan ook maar zo dat je iets besteld dat veel te groot of te klein is en dat je voor de terugzending verzendkosten moet betalen. Het totaal van kosten kan door deze extra verzendkosten maar zomaar boven de fysieke winkelprijs uitkomen!