ALKMAAR - Zondag 26 januari komt de Trouwbeurs voor de zevende keer naar Alkmaar. Van 10.00 uur tot 16.00 uur kun je voor trouwinspiratie terecht in de stijlvolle Georg Kessler Lounge in het AFAS (AZ) Stadion. Volop inspiratie, winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak.


Thuiswedstrijd voor regionale professionals.

De zevende editie is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim vijfenveertig ondernemers uit de trouwbrache verzamelen zich tijdens deze Trouwbeurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Normaal gesproken is de luxe lounge een uitvalbasis is voor zakelijke voetbalfans. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.


Inspiratie en aanbiedingen
Op een verrassende en interactieve manier tonen trouwexperts uit Noord-Holland de mooie tradities en laatste trends. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er leuke aanbiedingen. Locaties, herenmode, bruidsmode, bloemen, bruidstaarten, weddingplanners, beauty, entertainment, opvang voor dieren, zelfs de afdeling burgerzaken van de Gemeente Alkmaar is vertegenwoordigd. Geen lange modeshow, maar een frisse pop-up modepresentatie op te inspiratieplein. Je kunt na je bezoek aan Trouwbeurs Alkmaar letterlijk je things to do afvinken.


Zakelijk Netwerk voor ondernemers in de trouwbranche
Wat zeven jaar geleden begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Noord-Holland. De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd en komen voornamelijk uit het zakelijk netwerk van initiatiefneemster en professioneel weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa. Al twaalf jaar runt zij met succes haar organisatiebureau. Trouwbeurs Alkmaar is niet alleen voor bezoekers een mooi evenement. Voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De trouwbranche is een kleine wereld, we hebben elkaar nodig en moeten elkaar versterken. Teamwork makes the dream work! We kijken er naar uit om iedereen te ontmoeten.”, Aldus de enthousiaste organisatie.


Alle informatie over het evenement vind je op www.trouwbeursalkmaar.nl