ALKMAAR - Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan elke maand in Alkmaar met de cursus van Fred van Eck. Elke maand weer. De cursus Wordpress is een complete basiscursus en na afloop bent u in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk, support en certificaat.


De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u in een aparte Wordpress leeromgeving.

De cursus is ook uitermate geschikt voor kleine zelfstandigen, zzp-ers en marketeers die nu eindelijk weleens precies willen weten hoe ze hun website zelf kunnen bijhouden. Dit scheelt ook weer geld aan het uitbesteden omdat het plaatsen van teksten en foto’s een eenvoudig klusje is. Tijdens de cursus Wordpress gaat u dit dan ook uitgebreid leren. En nog vele andere handige tips en trucs.


We staan tevens uitgebreid stil bij SEO (Search Engine Optimalisation) want u wilt tenslotte ook gevonden worden. We gaan aan de slag met zoekwoorden en termen en aan het einde van de cursusdag weet u precies waar u op letten moet om goed gevonden te worden.

De cursussen worden gegeven in Wijkcentrum de Oever te in Oudorp. Voor het complete aanbod, de cursusdatums en aanmelden kunt u terecht op de website www.eckkies.nl