ALKMAAR – De telefoon staat al twee dagen roodgloeiend, mailboxen overstromen en social media exploderen: dat het winnen van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland in de categorie MKB Klein op 16 mei jl. zo’n impact zou hebben, hadden eigenaren/directeuren Wilfred Provoost en Jeroen Janssens van de Alkmaarse Drukkerij Proja niet verwacht. De uitverkiezing is de kroon op het werk in het jaar waarinde drukkerij haar 25-jarig bestaan viert.

De roots van Drukkerij Proja liggen in de trein van Amsterdam naar Heerhugowaard in 1993. Geboren Heerhugowaarders Wilfred Provoost en Jeroen Janssens besluiten in het tweede jaar van hun opleiding aan het grafisch lyceum in Amsterdam ieder honderd gulden in te leggen, een kleine pers te kopen en te starten in een bouwkeet in Schagerburg. Het bleek het begin van een mooi verhaal.

Via twee locaties op bedrijventerrein Beverkoog streek de drukkerij in 2009 neer aan de Diamantweg op bedrijventerrein Boekelermeer. De grafische professionals van Drukkerij Proja hebben het complete traject van conceptontwikkeling en creatief design tot offset én digitaal drukken, afwerking en voorraadbeheer in eigen huis en zijn actief supporter van de regio. Hun kracht zit ‘m in blijven innoveren, alert zijn op nieuwe ontwikkelingen, denken in oplossingen, altijd kwaliteit leveren én waarde hechten aan persoonlijk contact.

Voor meer informatie:
Drukkerij Proja, 072 564 1537
Jeroen Janssens 06 537 59310
Wilfred Provoost 06 533 77898