Op 6 april 2016 was het moment daar om onze onderneming te verhuizen van de Noordervaart te Stompetoren naar de Lange Molenweg 34 te Oterleek. Na 15 jaar onze loods en werkplaats te hebben gehad in Stompetoren hebben wij nu alles op één locatie ondergebracht waardoor wij efficiënter kunnen werken om u nóg beter van dienst kunnen zijn. Vanaf de Rustenburgerweg van Stompetoren naar Heerhugowaard zijn onze nieuwe loods, reclameborden en vlaggen zichtbaar.

Er kan er maar één de beste zijn en dat is Edwin Bos. Met zijn ruim 2 meter lengte is hij uniek in de branche. Hij is letterlijk en figuurlijk de GROOTSTE beschoeiing specialist in Noord Holland. Waarom genoegen nemen met minder als u het beste kunt krijgen? Let op onze slogan “Sterk in klein waterwerk” en op het bruin met blauwe logo en verzeker u ervan dat u met het juiste bedrijf te maken hebt.

Edwin Bos, eigenaar van het prachtige bedrijf “Bos Beschoeiingen Stompetoren” te Oterleek, is al vanaf 1985 actief in het timmervak. Van jongs af aan heeft hij de passie en gedrevenheid in zich om hout om te vormen tot iets prachtigs. Wat zijn ogen zien maken zijn handen. Tot 1988 werkte Edwin Bos, naast zijn verplichting om in militaire dienst te gaan, op de zaterdagen mee in het plaatsen van o.a. beschoeiingen in een houtbewerkingsbedrijf in Noord- Holland. Hij ging naar de LTS, ontving zijn diploma en stroomde daarna door naar de opleiding tot “leerling gezel” aan de “Streekschool” in Heerhugowaard. Daar kreeg hij een stage plaats via het zogenaamde “leerlingwezen” bij bouwbedrijf “Hein Schilder” uit Volendam.Als logisch vervolg koos Edwin daarna de opleiding tot “Gezel” en dit gaf hem de kennis om een leidinggevende functie te kunnen uitoefenen. Vanwege het feit dat Edwin volledig aan de verwachtingen van bouwbedrijf “Hein Schilder” voldeed werd hem een vaste aanstelling aangeboden. Er werd hem gevraagd om, naast zijn werkzaamheden in de bouw, les te geven aan de nieuwe lichting “leerling gezel” leerlingen. Edwin is bij “Hein Schilder” blijven werken totdat het werk hem geen voldoening meer gaf en hij behoefte had aan een nieuwe uitdaging.Hij sloot zich aan bij een bedrijf dat o.a. beschoeiingen plaatste en vond daar nieuwe creatieve mogelijkheden om zijn vaardigheden volledig tot hun recht te laten komen. Edwin kreeg hier alle vrijheid om de origineelste bruggen, vlonders, trappen, steigers, boothuizen e.d. te ontwerpen en ten uitvoer te brengen. Hij kon hier zijn ziel en zaligheid in kwijt hetgeen herkenbaar is aan het kwalitatief hoogstaande werk dat hij tot op heden vervaardigd. Edwin is één van die zeldzame mannen van de “oude stempel” die gezegend is met twee rechterhanden, trots is op zijn ambachtelijke werk en veel waarde hecht aan hoogstaande materialen.

Toen de mogelijkheid zich op d.d. 1 oktober 2001 aandiende om het beschoeiingsbedrijf over te nemen aarzelde Edwin dan ook geen moment. Edwin en zijn vriendin Ingrid van Straaten (nu zijn echtgenote) namen dankbaar het stokje over en sindsdien is de naam “Bos Beschoeiingen Stompetoren” een begrip geworden in Noord-Holland en omstreken.

Edwin Bos biedt u 33 jaar ervaring in houtbewerking waarvan hij 15 jaar ondernemer en eigenaar is van hét beschoeiingsbedrijf van Noord-Holland “Bos Beschoeiingen Stompetoren/ Oterleek”. Aarzel niet en nodig Edwin uit om bij u langs te komen. Samen met hem kunt u in alle rust uw tuin wensen bespreken en krijgt u op al uw vragen een antwoord. Het informatieve gesprek is geheel vrijblijvend en kan plaatsvinden wanneer dit u het beste schikt. Of dit nu laat in de middag/ avond is of op een zaterdag, Edwin neemt alle tijd voor u. In de wintermaanden is het echter wenselijk dat de afspraak niet té laat in de middag plaatsvindt met het oog op de vroeg invallende duisternis. De locatie moet nog wel te bezichtigen zijn.

Onze uitgebreide offerte is gratis, transparant, duidelijk, overzichtelijk en ook geheel vrijblijvend. U kunt zelf aangeven welke onderdelen u wilt laten uitvoeren. Zaken die u zelf wilt doen kunt u wegstrepen. Op deze manier is het mogelijk om uw tuin te verfraaien na gelang uw budget dit toelaat. Alles geschied in overleg met u zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Is er iets niet geheel duidelijk of heeft u op en/of aanmerkingen dan kunt u ons altijd bereiken via e-mail info@bosbeschoeiingen.nl of ingrid.bos@bosbeschoeiingen.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 072- 512 52 63, Edwin op nummer 06-10 92 15 17 en Ingrid op nummer  06- 13 60 67 56 van 8:00 tot 20:00 met uitzondering van de zondag, behalve als er maandag werkzaamheden aan uw adres in de planning staan. Bij afwezigheid van Ingrid of Edwin staat ons antwoordapparaat u dag en nacht te woord en kunt u een bericht achterlaten. Doet u dit alstublieft of bel, WhatsApp of SMS onze mobiele nummers. Neem ook eens kijkje op onze Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en foto’s en laat een berichtje achter of een “Like”. Binnenkort wordt onze website geheel vernieuwd dus hou www.bosbeschoeiingen.nl in de gaten!

“Bos Beschoeiingen Stompetoren te Oterleek” is “Sterk in klein waterwerk!” Voor al uw wensen in en om het water. Heeft u een idee, wij denken op alle fronten met u mee!!!