ALKMAAR - Je hoort al enige tijd allerlei nieuws over Bitcoin en dat het records verbreekt. Intussen heb j ook begrepen dat de acceptatie ervan zo ook blijft toenemen. Je wilt ook meedoen aan de Bitcoin hype, want er liggen kansen om geld mee te verdienen. Zelf beschik je al een tijd over een bepaald bedrag waarmee je eigenlijk niets doet. In plaats van dat het zit te zitten, kun je het wellicht omzetten in winst.


Overweeg het goed want het geld dat je in cryptocurrency wilt investeren, kun je verliezen. De risico’s zijn eenmaal groot bij volatiele activa.

Zo snel als mogelijk investeren
De prijzen voor Bitcoin veranderen snel dus wil je nu investeren voordat het nog duurder wordt. Dus je wilt eigenlijk snel btc kopen. Deze link, nadat je erop hebt geklikt, voert je mee naar de website van Bitcoin Exchange Nederland. Op deze pagina word je compleet van informatie verschaft over Bitcoin kopen. Allereerst zie je betrouwbare brokers bij wie je kunt aankloppen om btc te kopen.

Het gaat bij jou om het snel kunnen kopen van Bitcoin. Als je beginner bent in het investeren in cryptocurrency, is Bitvavo aan te raden. Los van dat het een Nederlandse cryptocurrency exchange is, is het gemakkelijk te gebruiken en veilig voor beginners. Bitvavo hanteert de laagste handelskosten in Nederland. Je kunt meer dan 50 cryptocurrencies kopen en verkopen. Hierbij bedragen de handelskosten max. 25%.

Verder biedt Bitvavo het belangrijkste voor jou, namelijk snel Bitcoin kunnen kopen. Het duurt slechts enkele minuten voordat je Bitcoin aankopen op je wallet staan. Met Bitvavo hoef je ook geen aparte wallet te hebben. Je bent niet verplicht een hele Bitcoin te kopen. Je kunt ook een kwart of een tiende deel kopen. Je moet je alleen aanmelden op de website, euro’s overmaken naar je Bitvavo wallet. En starten met handelen.

Euro’s kun je trouwens overmaken naar je Bitvavo account via iDeal en Bancontact onder andere.

Blijf het nieuws volgen
Als je geïnvesteerd hebt in Bitcoin, is het belangrijk om het laatste Bitcoin nieuws te volgen. Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, kun je sneller reageren op negatieve ontwikkelingen. Wellicht kun je na ervaring opgebouwd te hebben, de markt zelfs anticiperen. Hoewel Bitcoin de eerste, oudste, bekendste en duurste cryptocurrency is, blijft deze markt een zeer volatiele.

De risico’s dat je al het geïnvesteerd geld verliest, zijn hoger dan bij een bedrijfsaandeel van Shell bijvoorbeeld.

Je hebt als doel zo snel als mogelijk Bitcoin kopen want je merkt dat de prijs steeds hoger wordt. Om te voorkomen dat je nog duurder zult betalen om te investeren. Bitvavo is de Nederlandse cryptocurrency exchange die het voordeligst is voor de beginner. Je kunt eenvoudig, snel en veilig Bitcoin kopen. Slechts enkele minuten na je aankopen, zijn de Bitcoins op jouw Bitvavo account.

Belangrijk is dat je het nieuws over Bitcoin ook continu volgt. Het is een volatiele markt waarbij de prijzen ook negatief kunnen bewegen. Je kunt zo voorkomen grote verliezen te lijden.