HEILOO - Fletcher Hotel Heiloo haalt niet alleen de beste DJ’s, live acts en artiesten naar Heiloo… maar zal op dinsdag 30 september ook een dinershow, inclusief 5 gangen diner, gaan neerzetten waarbij de beste mentalisten ter wereld aanwezig zullen zijn! Hugo Kraakman van Heilectroo Events en nu ook werkzaam onder Fletcher Events haalt wederom grootheden naar ons dorp waar nog lang over nagepraat zal worden!
Rob en Emiel:
Zij werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond. Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan! Al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

Prijzenkast:
Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

Wereldberoemd:
In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend van Dorp, Jensen, Life Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw Witteman.

Tickets:
Fletcher Events biedt een avondvullend programma aan waarbij u niet alleen culinair in de watten wordt gelegd maar ook betrokken raakt bij deze show. De magie komt nu wel heel dichtbij en onder het genot van een 5 gangen diner zult u deze avond nooit meer vergeten! Voor slechts € 49,50 per persoon, inclusief 5 gangen diner, bent u getuige van deze dinershow. Voor een groepsticket voor 6 personen betaald u slechts € 45,- p.p. Tickets zijn aan te schaffen via www.FletcherEvents.nl of bel voor tickets en meer informatie naar Fletcher Hotel Heiloo onder 072 505 22 44. Wees er op tijd bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar!