ALKMAAR - In de dagen na een overlijden dient er veel te worden geregeld. Het is voor de nabestaanden dan ook een hele geruststelling als de volledige uitvaartverzorging op een gepaste, persoonlijke wijze wordt uitgevoerd. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u niet alleen helpen met praktische zaken, maar wij geven u ook graag mogelijkheden, rust en gelegenheid om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart.


Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Nabestaanden moeten de kans krijgen om hun verdriet te uiten, maar moeten tegelijkertijd belangrijke beslissingen nemen om de uitvaart een vertaling te laten zijn van de overledene. De uitvaartleiders van Uitvaartverzorging Duin begrijpen uw situatie en helpen u met het maken van moeilijke, maar noodzakelijke beslissingen. Iedere uitvaart heeft zijn of haar eigen verhaal, het verhaal dat u aan ons vertelt. Het is onze taak om de uitvaart zo neer te zetten dat wij u helpen met de verwerking van het verlies. Samen creëren wij een mooi afscheid, een blijvende herinnering.

Dit is waar wij voor staan!

Onze uitvaartverzorgers, Frans Agricola, Martijn Buitenhuis en Tim Duin staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u nog vragen of wilt u informatie hebben over uitvaartmogelijkheden of uitvaartverzekeringen dan staan wij u graag vrijblijvend te woord.

Uitvaartverzorging Duin www.uitvaartverzorgingduin.nl 072-5115238 Dag en nacht bereikbaar