ALKMAAR - Op zaterdag 25 maart wil basisschool De Sterrenzanger een benefietconcert houden. Alle opbrengsten gaan naar twee basisscholen in Ghana. Op eigen initiatief wilt De Sterrenzanger voor deze basisscholen onderwijs mogelijk maken. De ene school wordt afgebouwd en de ander geholpen met buitenspeeltoestellen. 

Maar De Sterrenzanger kan dit niet alleen. U kunt helpen door te komen luisteren naar het geweldige concert, waar professionele musici , verhalenvertellers, zangers en dansers bereid zijn gevonden te komen optreden om het doel waar te maken. U krijgt stukken te horen van ondermeer Mozart, Schubert en vertellingen en gitaarmuziek uit Platero van Castelnuovo. een lied van Rodrigo. Maar ook bekende popmuziek. Daarbij krijgt u ook nog een hele maaltijd aangeboden. Kortom, u krijgt een gevarieerd programma te zien, die zeker een mooie avond belooft. Komt luisteren en genieten voor het goede doel.

Kaarten voor maaltijd + optreden : € 5,- voor kinderen tot 16, € 7,50 voor volwassenen (alleen in de voorverkoop, afhalen bij de schooladministratie)

Aanvang eten 18.30 uur, aanvang voorstellingen 19.30 uur.

Mercuriusstraat 13, Alkmaar-Oudorp, 072 5158418

www.desterrenzanger.nl