ALKMAAR - Aan de Robbenkoog 23 in Alkmaar wordt er momenteel druk gewerkt aan een verbouwing. Autoschade herstel Roos is bezig met een uitbreiding van het kantoor, de receptie en een derde hal. Het moet zorgen voor een moderne en industriële uitstraling, maar ook voor een nog betere service voor de klanten. Zo worden er ook een viertal extra bruggen geplaatst, waardoor het aantal daarvan op zestien komt.

Autoschade herstel Roos heeft een breed aanbood voor haar klanten. Denk hierbij onder meer aan ruit reparaties en vervangingen, vervangend vervoer, afhandeling van zaken met verzekering en het verkrijgen van biedingen bij total loss. Van het reguliere herstel, wat veelal via verzekeringsmaatschappijen gaat, tot aan het restaureren van oldtimers.

Simpel gezegd verzorgt autoschade herstel Roos het gehele proces. Van de schademelding tot de aflevering van uw gerepareerde auto.

Kwaliteit
Met de uitbreidingen wil het autoschade bedrijf haar klanten nog beter kunnen bedienen. Met goed opgeleid personeel staat deze onderneming klaar voor mensen met grote schades, maar ook voor schades die voor eigen rekening van de klant komen.

Ook tijdens de verbouwing blijft de service richting de klanten die er geen last van zullen hebben, maar straks wel de voordelen. Autoschade herstel Roos hoopt eind november alles klaar te hebben, te weten de derde hal, de receptie en het kantoor. Dan is er ook een mooie ontvangstruimte waar klanten terecht kunnen.

Autoschade bedrijf Roos, kwaliteit is een keuze. Kijk voor meer informatie op www.autoschaderoos.nl.