ALKMAAR - Deze kerstvakantie organiseert zwembad De Hout een snelcursus voor diploma B en diploma C. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen. Ook als je niet bij ons op zwemles zit, kan je meedoen met de snelcursus. Mocht je het diploma niet binnen deze dagen halen, kan je kosteloos doorstromen naar de reguliere B- of C-zwemlessen in zwembad De Hout of zwembad Hoornse Vaart.

Meld je snel aan bij de receptie of via zweminfo@alkmaarsport.nl. Voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.

Meer informatie
Kinderen kunnen op dinsdag 24, maandag 30 december of donderdag 2 januari starten met de snelcursus B. Daarnaast start op maandag 30 december de snelcursus C. Alle zwemlessen starten om 09.00 uur en eindigen om 13.00 uur in zwembad De Hout. De kosten voor het B-diploma bedraagt €169,- en voor het C-diploma €200,-. Aanmelden kan bij de receptie van de Hoornse Vaart of mail naar zweminfo@alkmaarsport.nl. Voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.