BERGEN AAN ZEE - Oudere kunstenaars ‘vanaf 40 jaar’ zijn er zeker bij de Kunst10daagse Bergen 2020, maar dit jaar is er ook weer werk van jongere kunstenaars t4e zien, die eerder in de prijzen vielen bij de provinciale wedstrijden van Kunstbende!

Vorig jaar was voor de 2e keer werk te zien van Bente Zwart (18 jaar) die opnieuw werk mocht laten zien bij Artists aan Zee tijdens de Kunst10daagse Bergen. Dit jaar: 2 andere winnaars/genomineerden van https://kunstbende.nl het landelijk platform waar in meerdere disciplines jongeren t/m 19 jaar jaarlijks mee kunnen doen aan de jongerenwedstrijd op gebied van kunst en cultuur!

In 2020 zijn aanwezig; Jesse Grooten, die met fotografie, tekenen en multimedia aan het werk is, en ‘photo retoucher is’ hij deed de Hooge School voor de Kunsten in Utrecht. De tweede jongere is Anne van Ophem - student aan de Willem de Kooning Academy in Rotterdam- een tekentalent, schildertalent , airbrushtalent, en nog veel meer. Ook haar werk werd al 3 jaar terug na vertoning al verkocht, daarna mocht zij een werk maken bij de Ruinekerk en nu weer met werk te zien bij de Kunst10daagse 2020; bij Artists aan Zee editie IV.

Hoe ver de jongeren zijn gekomen in 3-4 jaar kunt u zien; want in 3-4 jaar gebeurd er veel. En u weet: wacht nooit te lang om werk van jong talent aan te schaffen!

Zet in uw agenda: Artists aan Zee IV onderdeel van de Kunst10daagse 2020 met ruim 24 kunstenaars en vele bijzondere namen en werken ook van jongeren! In https://hotelmeyer.nl tegenover het Zeeaquarium, is het werk van deze jongeren te zien van 9 tot en met 18 oktober 2020.