ALKMAAR – Running specialist All4running is klaar voor de toekomst. Het bedrijf opende afgelopen weekend in de Langestraat in Alkmaar de deuren van een volledig vernieuwde en spectaculair uitgebreide Flagship Store. Het doel? "Hardlopers een compleet nieuwe ervaring bieden", meldt store manager Tom Bellord trots.

“Met deze winkel zetten we een nieuwe standaard in running retail", stelt Bellord. "Als van oorsprong Alkmaars bedrijf zijn wij extra trots dat dat in de drukste winkelstraat van de stad gebeurt.” All4running is afgelopen jaren spectaculair gegroeid. Naast de nieuwe winkel in Alkmaar, heeft de specialist ook vestigingen in Amsterdam en Den Haag. Het geheim achter de groei zijn de online activiteiten van het bedrijf.

Bellord: “Wij laten online en offline echt naadloos op elkaar aansluiten. Mensen kunnen bij ons terecht voor een gratis en unieke loopanalyse. Voor de keuze van de meest geschikte schoenen kijken we niet meer naar de toevallig in de winkel aanwezig voorraad, maar selecteren we uit onze grote online voorraad. Zo kunnen onze klanten zelfs hardloopschoenen kiezen in de kleur die hen het meest bevalt.”

Vervolgens worden de hardloopschoenen opgestuurd en de volgende dag bij de klant thuis bezorgd. Uniek aan de nieuwe Flagship Store van All4running is ook dat aan de achterzijde van het pand kluisjes zijn gevestigd, waar klanten 24 uur per dag hun bestelling uit de winkel of webshop kunnen ophalen. Ook beschikt de winkel binnen over een wand met kluisjes: zodat lopers hun spullen in de winkel kunnen opbergen en een training door Alkmaar kunnen starten.

All4running heeft de nieuwe winkel, gevestigd op Langestraat 83, omgedoopt tot hun Flagship Store 2.0. “We gaan hardlopers een compleet nieuwe ervaring bieden. Niet alleen door ons uitgebreide aanbod aan hardloopschoenen, -kleding en -elektronica, maar ook door ons vernieuwende meettechnieken en het specialisme van onze medewerkers. Alles ademt hier running.”