ALKMAAR - De Nederlandse denim-winkelketen Just Brands heeft in samenwerking met PME Legend speciaal voor Alkmaar een T-shirt gemaakt. Het T- shirt is onderdeel van een unieke serie “CityTees”, ontwikkeld om de verbinding van het merk met de 14 vestigingssteden te benadrukken. Op deze City T-shirts is het wapen van de betreffende stad op een stijlvolle manier verwerkt in het klassieke wings-logo van PME Legend. Je ontvangt er één gratis bij besteding vanaf €99,- in een Just Brands Store. De actie loopt vanaf zaterdag 22 september 10.00 uur, zolang de voorraad strekt.

Tijdens de actie kan er kans gemaakt worden op een complete outfit ter waarde van €500 bij Just Brands Stores. Hoe? Door een foto te maken in het City T-shirt op een bekende locatie in Alkmaar en deze te posten op Instagram of Facebook met #JBCITYTEE.

Collectors items
De City T-shirts worden in limited-edition uitgebracht en zouden dus zomaar eens collectors items kunnen worden. De T-shirts zijn exclusief beschikbaar in de 14 Just Brands Stores, dus niet online of bij een andere PME Legend retailer. Just Brands Stores vind je in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle.

Over Just Brands Stores
Just Brands is de organisatie achter de merken PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard. In 2008 opende Just Brands haar eerste multi-brand store in de Amsterdamse Leidsestraat en sindsdien zit het merk in de lift. Inmiddels staat de teller op 14 winkels in Nederland en 3 in België en Duitsland. De Just Brands Stores presenteren altijd de laatste collecties van PME Legend, Cast Iron Premium Denim en Vanguard. Wat de klant zoekt (en vindt) bij Just Brands Stores is een persoonlijke benadering, oprechte interesse en eerlijk en deskundig advies. Het bedrijf richt zich op de lange termijn, met hoge ethische standaarden, eerlijke productiemethoden en respect voor het milieu.