NOORD-HOLLAND - Mbo-studenten inspireren om dromen waar te maken: het is een belangrijk ingrediënt van de eerste College Toer die het Horizon College maandag 15 april organiseert. Zanger Alain Clark trapt deze College Toer af. Met zijn levensverhaal zullen mbo-studenten geënthousiasmeerd worden om met hun ambities aan de slag te gaan. U bent als pers van harte uitgenodigd om de eerste editie van deze College Toer bij te wonen.

Met hits als This ain’t gonna work en Father & Friend heeft Alain Clark zijn sporen verdiend in de muziekscene. Om inspiratie op te doen, vertrok de zanger enkele jaren naar Amerika. Over dit avontuur en vele andere onderwerpen gaat Alain Clark tijdens de College Toer in gesprek met studenten. Zij hebben vragen ingediend die tijdens de College Toer gesteld worden.

Werelden verbinden
Het Horizon College, met vestigingen in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend, vindt het belangrijk om werelden en talenten met elkaar te verbinden. Deze College Toer is een nieuw initiatief om studenten te inspireren en hun talenten te ontwikkelen.

De College Toer, geïnspireerd op het gelijknamige televisieprogramma, gaat meerdere keren per jaar plaatsvinden. Elke keer op één van de locaties van de school. De eerste College Toer wordt georganiseerd op de locatie Heerhugowaard, Umbriëllaan 2.