ALKMAAR - Al ruim 30 jaar staan de fietsspecialisten van Hans de Boer Tweewielers voor u klaar. Het deskundige personeel helpt en adviseert u graag voor de juiste aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets, of bij reparatie of onderhoud aan uw fiets.


Sinds het begin van Winkelcentrum de Mare in Alkmaar heeft fietsenwinkel Hans de Boer Tweewielers zich aan de Europaboulevard 174 gevestigd. In de fietsenwinkel is een koffietafel en kinderhoek aanwezig.

Zij zijn deelnemer van alle fietsplannen via werkgevers.

Breng een bezoek aan de fietswinkel van Alkmaar Noord en laat u adviseren. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van fietsen, maar ook voor het uitproberen van een fiets en fietsverhuur.

Bij deze fietsenwinkel in Alkmaar vindt u een groot assortiment aan stadsfietsen, sportieve fietsen, transportfietsen, fietsen met trapondersteuning, mountainbike en racefietsen, moederfietsen, kinderfietsen en vouwfietsen. Bij aanschaf van een nieuwe fiets is inruilen mogelijk. Tevens is er een ruim gesorteerde hoeveelheid aan tweedehands fietsen met garantie aanwezig.

Naast de fietsen vindt u ook een uitgebreid assortiment aan onder andere fietskleding, schoenen, helmen, onderdelen en accessoires, fietsdragers en fietskarren.

Bent u op zoek naar een fietsverzekering? Zij hebben een agentschap met Enra fietsverzekeringen.

Hans de Boer Tweewieler is tevens:

• Verkooppunt van Zandstra schaatsen
• Vuurwerkverkooppunt