Met omicron hebben we te maken met een van de mildste virussen van de laatste jaren. Op de corona-afdelingen van ziekenhuizen wordt het dan ook rustiger. Maar de sterfte neemt niet af; integendeel, die neemt sterk toe. Dat begon nog rustig aan het begin van de vaccinatiecampagne, maar is inmiddels opgelopen tot ongeveer duizend doden meer dan normaal per week.

Corona kan de verklaring niet zijn, want er sterven bij lange na niet zo veel mensen met corona. De enige overgebleven verklaring lijkt dan te zijn, dat overlijden een “bij”- werking is van het coronavaccin.

Dat is geen rare gedachte. Het verklaart in elk geval dat de hogere sterfte precies begon aan het begin van de vaccinatiecampagne en versnelde aan het begin van de boostercampagne.
Daarnaast zijn de ‘vaccins’ nog in de onderzoeksfase 3. In die fase worden onder andere de werkzaamheid en de (zeldzame) bijwerkingen onderzocht. De eerste rapporten over werking en bijwerking worden pas in 2023 verwacht. Als je zo veel experimenteert als nu gebeurt, dan kan de wrange uitkomst zijn dat er veel mensen overlijden.

Inmiddels verschijnen ook de eerste autopsierapporten die het coronavaccin als doodsoorzaak aanwijzen. Hart- en herseninfarcten worden als fatale bijwerking genoemd. De BBC heeft onlangs op TV toegegeven dat een van haar disc-jockey(s) bewezen is overleden aan het coronavaccin.

Of deze verklaring van de hoge sterfte nu bewezen is of alleen maar voor de hand liggend, Hart voor Vrijheid vindt deze gevaarlijke situatie onaanvaardbaar. Zo lang het verband tussen de hoge sterfte en de coronavaccins niet expliciet is uitgesloten, is door-vaccineren gokken met mensenlevens. Los van internationale verdragen die dit expliciet verbieden vind Hart voor Vrijheid dit moreel verwerpelijk. Hart voor Vrijheid is van mening dat hier het “voorzichtigheidsprincipe” moet worden toegepast zoals dat bijvoorbeeld ook met de Mexicaanse Griep is gebeurd; daar werd de vaccinatiecampagne gestaakt na 50 doden wereldwijd.

Hart voor Vrijheid is daarom een petitie gestart. Deze willen wij te zijner tijd aanbieden aan de Tweede Kamer om aandacht te vragen voor deze uiterst gevaarlijke situatie.

Wilt u ook voor de gezondheid van uzelf en uw medemens een einde maken aan deze gevaarlijke situatie? Teken dan de petitie. https://lijst30.nl/petitie/